2017-08-02 23:36:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Jó idegekre van szüksége

Napi horoszkóp augusztus 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már készülődik a Bak jegyébe. Szívügyekben nem a legjobb időszakát éli meg ugyan, de attól is függ, hogy hogyan jön ki élete párjával, hogy ön milyen arcot mutat felé. Talán ha egy kicsit elnézőbb lenne vele, akkor könnyebben pontot tehetnének a viták végére…

Bika: IV. 20. - V. 20.
Most jó idegekre van szüksége, és türelemre, elsősorban saját magával szemben. Ha nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy eltervezte, a legrosszabb, ha magában fortyog. Vezesse le a feszültséget sporttal!
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Remélhetőleg most a szabadságát tölti, és semmit sem érez a bolygók keltette feszültségből. Ha mégis dolgoznia kell, akkor viszont nehéz napra kell számítania! Akadályok, nehézségek várhatóak a munkában, és egy régóta húzódó feladattal végképp csődöt mondhat.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Vénusz a Rák jegyében áll, a Merkúr pedig a Szűz jegyében látható. Ha valamiben neheztel a kedvesére, akkor a legjobban teszi, ha azt felfedi előtte. Ne csak azt mondja el azonban, hogy mi az, ami bántja. Ha változást akar, azt mondja el inkább, hogy mit szeretne elérni nála, mik a vágyai!
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Nap már távolodik a Marstól az Oroszlán jegyében. Önnek különösen nehezére esik az alkalmazkodás, most mégis meg kell próbálnia. Ha nem hajlandó kompromisszumra, akkor alaposan megütheti a bokáját…
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A gyakorlati teendőkre összpontosítson. Ma nagy tehetséget mutat abban, hogy a nehéz helyzetekből is ügyesen kivágja magát! Ha üzleti tárgyalást tervez a hétre, lehetőleg mára időzítse.
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön is érzi már, hogy több időt kellene szentelnie az egészségének. Valamilyen sportba is belekezdhet, de ha nagyon gyenge a kondíciója, akkor óvatosan vágjon bele!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Komoly nyomás nehezedik ma önre. Mondjon nemet, ha újabb feladattal akarják megbízni, és lehetőleg kerülje a nagy fizikai terheléssel járó munkákat is.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A kedvese ma valamilyen különleges meglepetéssel állhat elő az ön számára. Elsőre talán megriasztja a kaland lehetősége, de ne álljon ellent, ha nem akarja megbántani őt. Végül önnek is tetszeni fog a program.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ossza be jól az erejét, mert egy feladattal többet kell majd bajlódnia, mint hitte volna. Jelentősen elhúzódhat a munkaideje, úgyhogy ne tervezzen programot estére, főleg ne olyat, amit kínos lenne lemondani.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Eddig húzta-halasztotta, most azonban már nem teheti meg tovább, hogy válasz nélkül hagyjon egy fontos kérdést. Az illető, aki feltette önnek a mai napon ultimátumot adhat: döntsön végre a közös ügyükben!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz a Rák jegyében áll, a Merkúr a Szűz jegyében jár. Intézze el azt, amit nagyon muszáj, de új feladatokba ne fogjon bele. Hagyjon magának mindenre elég időt!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: